Wat is IT4YOU

IT4YOU is een eenmanszaak dat onder naam van Abraham Visser staat. Ik heb dit bedrijf opgestart in juli 2019 omdat ik naast mijn leven als student ook kennis en ervaring op wil doen in de ICT maar ook in het ondernemenschap

Ik hoop in de toekomst mijn bedrijf te kunnen ontwikkelen als een groot ICT Adviseringsbureau dat ook ICT oplossingen produceert op maat.

IT4YOU levert geen standaardpakketten aan een klant. Elke klant is uniek en daarom past er bij elke klant ook een andere oplossing. Deze oplossing kan geen standaardpakket zijn en is altijd maatwerk gewenst. Op deze manier ben ik er ook van overtuigd dat je de klant ook net een stapje verder kan helpen en niet opzadeld met overbodige software.

Waar zit IT4YOU

Ben je enthousiast geraakt en wil je graag meer weten? Neem contact op via het contactformulier